القائمة الرئيسية

الصفحات

صينية كوسة باللحمة المفرومة

صينية كوسة باللحمة المفرومة

المقادير:(صينية كوسة باللحمة المفرومة)

•    1 كيلو كوسه
•    نصف كيلو عصير طماطم
•    2 ملعقه معجون طماطم
•    نصف كيلو لحمه مفرومه
•    بصلتين متوسطة الحجم
•    5 فصوص ثوم مهروس
•    5 ملاعق زيت او سمن
•    ملعقة صغيرة ملح (حسب الحاجة )
•    رشة كمون
•    رشة فلفل اسمر

تعرف على : طربقة عمل الكوسة باللحمة بطريقة سهلة و بسيطة

الطريقه :(صينية كوسة باللحمة المفرومة)

•    قطعي  الكوسه حلقات صغيرة  و تغسل بالماء بعد ذلك
•    قطعي البصل قطع صغيرة ثم توضع على النار فى صنية الطهي
•    ثم يضاف   الزيت و يقلب حتى يحمرالبصل .
•    ثم ضيفي  الطماطم و معجون الطماطم و التوابل و نتركها عشر دقائق على النار
•    ثم ضيفي الكوسه و اتركيها عل النار خمس دقائق
•    اثناء نضج الكوسه عصجي اللحمه  فضعي اناء على النار  و قطعى البصل قطع صغيرة و ضعى البصل مع ملعقه سمنه و ملعقه زيت على النار حتى يصفر البصل  ثم ضعى اللحمة المفرومة و الملح و الفلفل الاسمر و اتركيهم حتى تشرب اللحمة مياهها
•    الان احضري طاجن او صنية و ضعي نصف الكوسه فى صينيه و نضع فوقها اللحمه المفرومه ثم ضعي النصف الباقى
•    ثم ضعى الصنية فى الفرن حتى تنضج جيدا و ضعيها تحت الشوايه حوالى اربع دقائق حتى يحمر سطحها

تعرف على  :  طريقة عمل صنيية بطاطس بالفراخ فى الفرن بسيطة و روعة

تعليقات

تعليق واحد
إرسال تعليق
  1. مطعم انا اليمن مدينة الرحاب
    أكلات خليجية وعريبة
    ( عرايس علي الفحم )
    (دجاج بالملح المشتعل )
    ( مضغوط انا اليمن )
    (نصف تيس مندي مع الارز)
    https://yemenehouse.com/

    ردحذف

إرسال تعليق